Noord Chili Bolivia en Argentinie Afbeelding Noord Chili Bolivia en Argentinie
Noord Chili Bolivia en Argentinie ***
Bestemming: Rondreizen Bolivia - Fly Drive Bolivia

Noord Chili Bolivia en Argentinie

***

plane hotel


18 Dagen

Tijdens deze individuele rondreis bezoekt u drie landen van het Zuid-Amerikaanse continent; Chili, Bolivia en Argentinie. De reis begint in het noorden van Chili en reist u op de zesde dag naar Bolivia. Hoogte punten: een rondleiding en brengt u een bezoek aan het San Miguel de Azapa archeologisch museum met een interessante Inca collectie, welke 12.000 jaar terug gaat in de geschiedenis met de Chinchorro mummies, de oudste ter wereld. Een onvergetelijke trip door 12.000 km2 fantastisch landschap. Het Isla Incahuesi in het hart van de Salar is bekend om de bijzonder fauna (knaagdieren en vogels) en flora (reuze cactus). De reis naar de Maanvallei, zo'n 40 km door het zoutgebergte. Na een stevige klim naar de top van een zandduin kunt u genieten de zonsondergang waarbij de kleuren van de zon reflecteren op de met minerale grond van de woestijn. Het laatste land dat u bezoekt is Argentinie, waar kleine stadjes en de grote stad Buenos Aires bezoekt.

Rondreis o.b.v. Volgens programma



Dag 1: Amsterdam - Santiago de Chile

Vlucht van Amsterdam naar Santiago de Chile.

Dag 2: Santiago de Chile

Na aankomst aansluitend transfer naar uw hotel. In de middag staat er een stadstour door Santiago op het programma met een wandeling langs het Plaza de Armas, de kathedraal, Ahumada Boulevard en La Moneda, het presidentiele paleis. Aansluitend rijdt u door de straten van het oude Santiago en de wijk Bella Vista naar San Christobal. Op deze heuvel heeft u een prachtig uitzicht over de stad en het Andes gebergte. De tour eindigt met een bezoek aan het moderne Santiago met de chique wijken, winkelcentra en het financiele hart van de stad. Diner is inbegrepen.

Santiago de Chile

Ontdek de bruisende hoofdstad van Chili, Santiago! Gelegen tegen de adembenemende achtergrond van het Andesgebergte, betovert Santiago bezoekers met zijn levendige cultuur, rijke geschiedenis en moderne flair. Onze webpagina is jouw gids voor het verkennen van deze dynamische stad.
Verken de historische bezienswaardigheden, zoals het Plaza de Armas en het presidentiële paleis La Moneda. Dwaal door de geplaveide straten van de oude stad en ontdek kleurrijke markten en boetieks.
Proef de heerlijke Chileense keuken in gezellige restaurants en maak kennis met de warme gastvrijheid van de lokale bevolking. Of je nu op zoek bent naar culturele ontdekkingen, culinaire avonturen of gewoon wat ontspanning, Santiago heeft voor elk wat wils. Laat onze webpagina je inspireren en helpen bij het plannen van een onvergetelijk verblijf in deze fascinerende stad. Kom en ontdek Santiago met ons!

Dag 3: Santiago - Arica - Putre

Na het ontbijt wordt u naar de luchthaven gebracht voor uw vlucht naar Arica. Na aankomst in Arica reist u aansluitend door naar Putre. Hier krijgt u een rondleiding en brengt u een bezoek aan het San Miguel de Azapa archeologisch museum met een interessante Inca collectie, welke 12.000 jaar terug gaat in de geschiedenis met de Chinchorro mummies, de oudste ter wereld. Na de lunch in een lokaal restaurant volgt een korte wandeling in de Quebreda de Cardones met de bijzondere Bowninggia cactus, in de vorm van een kandelaar. De reis gaat vervolgens langs de oude Inca ruines van het Copaquilla fort en Tambo de Zapahuira. Rest van de middag ter vrije besteding. Ontbijt, lunch en diner zijn inbegrepen.

Arica

Ontdek de verborgen schatten van Arica, Chili! Gelegen aan de kust van de Stille Oceaan, verwelkomt Arica bezoekers met zijn prachtige stranden, rijke geschiedenis en levendige cultuur. Onze webpagina is jouw ultieme gids voor het verkennen van alles wat Arica te bieden heeft.
Geniet van de zon op de prachtige stranden van Arica, waar je kunt zwemmen, surfen en ontspannen in de zachte zeebries. Verken de fascinerende geschiedenis van de stad in musea en historische bezienswaardigheden, zoals het Museo Arqueológico de San Miguel de Azapa.
Proef de heerlijke Chileense gerechten in gezellige restaurants en maak kennis met de warme gastvrijheid van de lokale bevolking. Of je nu op zoek bent naar avontuurlijke excursies, culturele ontdekkingen of gewoon wat ontspanning aan het strand, Arica heeft voor elk wat wils. Laat onze webpagina je inspireren en helpen bij het plannen van je perfecte reis naar deze prachtige stad in Chili. Kom en ontdek Arica met ons!

Dag 4: Chungara

In de ochtend vertrekt u naar het Lauca National Park, welk in 1981 door Unesco tot reservaat is uitgeroepen. U stopt onder andere bij de Cotacotani lagunes en het dorpje Parinacota. Hier heeft u een prachtig uitzicht over het gebied waar lama's, alpaca's, vicunas en vele vogelsoorten leven. Tijdens een korte wandeling bij het Chungara meer, het hoogst gelegen meer op ca. 4.500 m hoogte, krijgt u de gelegenheid dit ecosysteem van dichtbij te zien. Na de picknick lunch wordt de reis vervolgd naar Las Vicunas en Guallatire aan de voet van de actieve vulkaan waar u van dichtbij de vele lama's en alpaca's kunt bewonderen. U overnacht in Putre. Ontbijt, lunch en diner zijn inbegrepen.

Chungara

Ontdek de ongerepte schoonheid van Chungará, Chili! Gelegen in de adembenemende Andes, betovert Chungará bezoekers met zijn majestueuze bergen, kristalheldere lagune en serene omgeving. Onze webpagina is jouw gids voor het verkennen van alles wat Chungará te bieden heeft.
Geniet van het panoramische uitzicht op de omliggende bergtoppen en de reflectie in de glinsterende wateren van de lagune. Verken de nabijgelegen nationale parken en ontdek de unieke flora en fauna van dit afgelegen gebied.
Proef de heerlijke Chileense gerechten in gezellige restaurants en maak kennis met de warme gastvrijheid van de lokale bevolking. Of je nu op zoek bent naar avontuurlijke trektochten, fotografische kansen of gewoon wat ontspanning in de natuur, Chungará heeft voor elk wat wils. Laat onze webpagina je inspireren en helpen bij het plannen van je perfecte reis naar deze verborgen schat in Chili. Kom en ontdek Chungará met ons!

Dag 5: Putre - Surire - Isluga - Colchane

Vandaag maakt u een dagtocht over landwegen naar de Surire zoutvlakte, waar u drie verschillende flamingo soorten kunt zien. Hier wordt de picknick lunch gebruikt, waarna u vervolgens door het geo thermische veld van Polloquere verder reist. Hier kunt een heerlijk bad nemen midden in de natuur. Via de zoutvlaktes en Isluga Nationaal Park bereikt u aan het eind van de middag Colchane. Ontbijt, lunch en diner zijn inbegrepen.

Putre

Ontdek de betoverende charme van Putre, Chili! Gelegen in het hart van de Andes, biedt Putre een onvergetelijke mix van adembenemende landschappen, rijke cultuur en avontuurlijke mogelijkheden. Onze webpagina is jouw ultieme gids voor het verkennen van alles wat Putre te bieden heeft.
Verlies jezelf in de prachtige natuurlijke omgeving van Putre, waar je kunt wandelen langs kronkelende bergpaden, omringd door majestueuze bergen en kleurrijke flora en fauna. Verken de charmante straatjes van het stadje en ontdek de rijke geschiedenis en cultuur van de lokale bevolking.
Proef de heerlijke lokale gerechten in gezellige restaurants en maak kennis met de warme gastvrijheid van de mensen van Putre. Of je nu op zoek bent naar avontuurlijke trektochten, culturele ontdekkingen of gewoon wat ontspanning in de natuur, Putre heeft voor elk wat wils. Laat onze webpagina je inspireren en helpen bij het plannen van je perfecte reis naar deze betoverende stad in Chili. Kom en ontdek Putre met ons!

Surire

Ontdek de verborgen schatten van Surire, Chili! Gelegen te midden van de indrukwekkende Andes, betovert Surire bezoekers met zijn serene schoonheid, uitgestrekte zoutvlaktes en unieke flora en fauna. Onze webpagina is jouw ultieme gids voor het verkennen van alles wat Surire te bieden heeft.
Geniet van het adembenemende uitzicht op de omringende bergen en de glinsterende zoutvlaktes terwijl je de rust en sereniteit van Surire ervaart. Verken de diverse landschappen en ontdek de vele vogelsoorten en wilde dieren die dit gebied thuis noemen.
Proef de heerlijke lokale gerechten en maak kennis met de gastvrije lokale bevolking. Of je nu op zoek bent naar avontuurlijke trektochten, fotografische kansen of gewoon wat ontspanning in de natuur, Surire heeft voor elk wat wils. Laat onze webpagina je inspireren en helpen bij het plannen van je perfecte reis naar deze betoverende plek in Chili. Kom en ontdek Surire met ons!

Isluga

Ontdek de ongerepte schoonheid van Isluga, Chili! Gelegen in het hart van de Andes, verwelkomt Isluga bezoekers met zijn betoverende landschappen, schilderachtige dorpjes en rijke culturele erfgoed. Onze webpagina is jouw ultieme gids voor het verkennen van alles wat Isluga te bieden heeft.
Laat je verrassen door de adembenemende uitzichten op de omringende vulkanen en meren terwijl je de rust en sereniteit van Isluga ervaart. Verken de traditionele dorpjes en ontdek de warme gastvrijheid van de lokale bevolking.
Proef de heerlijke lokale gerechten en maak kennis met de unieke smaken van de Andes. Of je nu op zoek bent naar avontuurlijke trektochten, culturele ontdekkingen of gewoon wat ontspanning in de natuur, Isluga heeft voor elk wat wils. Laat onze webpagina je inspireren en helpen bij het plannen van je perfecte reis naar deze verborgen schat in Chili. Kom en ontdek Isluga met ons!

Dag 6: Colchane - Pisiga - Tahua (Bolivia)

In de ochtend transfer naar de Boliviaanse grens. U bezoekt de Coipassa zoutvlakte die met een omvang van meer dan 2000 m2 en gelegen op een hoogte van 3600 m wellicht mooier is dan die van Uyuni. De geschiedenis van de Chipaya, de bewoners van Coipassa, gaat zo'n 2500 jaar terug in de geschiedenis. Onderweg wordt een stop gemaakt bij de kerk van Punta Arenas en Llica. Ontbijt, lunch en diner zijn inbegrepen.

Colchane

Ontdek de verborgen schatten van Colchane, Chili! Gelegen in het hart van de adembenemende Andes, biedt Colchane een betoverende mix van natuurlijke schoonheid, avontuurlijke mogelijkheden en rijke cultuur. Onze webpagina is jouw ultieme gids voor het verkennen van alles wat Colchane te bieden heeft.
Laat je betoveren door de indrukwekkende landschappen van Colchane, waar majestueuze bergen samenkomen met uitgestrekte valleien en kristalheldere rivieren. Verken de traditionele dorpen en maak kennis met de gastvrije lokale bevolking.
Proef de heerlijke lokale gerechten en ontdek de unieke smaken van de Andes. Of je nu op zoek bent naar avontuurlijke trektochten, culturele ontdekkingen of gewoon wat ontspanning in de natuur, Colchane heeft voor elk wat wils. Laat onze webpagina je inspireren en helpen bij het plannen van je perfecte reis naar deze prachtige stad in Chili. Kom en ontdek Colchane met ons!

Pisiga

Ontdek de verborgen schatten van Pisiga, Bolivia! Gelegen aan de rand van de indrukwekkende Andes, betovert Pisiga bezoekers met zijn adembenemende landschappen, rijke cultuur en warme gastvrijheid. Onze webpagina is jouw ultieme gids voor het verkennen van alles wat Pisiga te bieden heeft.
Laat je verrassen door de majestueuze bergen en uitgestrekte valleien rondom Pisiga terwijl je de rust en sereniteit van deze afgelegen locatie ervaart. Verken de charmante straatjes van het stadje en ontdek de unieke cultuur van de lokale bevolking.
Proef de heerlijke lokale gerechten en maak kennis met de unieke smaken van Bolivia. Of je nu op zoek bent naar avontuurlijke trektochten, culturele ontdekkingen of gewoon wat ontspanning in de natuur, Pisiga heeft voor elk wat wils. Laat onze webpagina je inspireren en helpen bij het plannen van je perfecte reis naar deze betoverende plek in Bolivia. Kom en ontdek Pisiga met ons!

Dag 7: Tahua - San Pedro de Quemez

Een onvergetelijke trip door 12.000 km2 fantastisch landschap. Het Isla Incahuesi in het hart van de Salar is bekend om de bijzonder fauna (knaagdieren en vogels) en flora (reuze cactus). Op het het eiland zijn nog sporen van de Inca's terug te vinden, die tussen 1500 en 1350 v.Chr. over dit eiland heersten. Ook interessant zijn de koralen die dateren uit de tijd dat Uyuni nog onder water stond. In de middag gaat de tocht via de Bahia Mala Mala naar San Pedro de Quemez. Onderweg wordt Cueva Galaxia bezocht. Ontbijt, lunch en diner zijn inbegrepen.

Tahua

Ontdek de verborgen parel van Tahua, Bolivia! Gelegen aan de oevers van het prachtige Salar de Uyuni, biedt deze schilderachtige stad een onvergetelijke mix van natuurlijke schoonheid en traditionele cultuur. Onze webpagina is jouw ultieme gids voor het verkennen van alles wat Tahua te bieden heeft.
Geniet van adembenemende uitzichten op de zoutvlaktes en de omliggende bergen terwijl je de rustige charme van Tahua ervaart. Verken de traditionele dorpen in de omgeving en maak kennis met de gastvrije lokale bevolking.
Proef de heerlijke lokale gerechten en ontdek de unieke smaken van de Andes. Of je nu op zoek bent naar avontuurlijke trektochten, culturele ontdekkingen of gewoon wat ontspanning in de natuur, Tahua heeft voor elk wat wils. Laat onze webpagina je inspireren en begeleiden bij het plannen van je perfecte reis naar deze betoverende stad in Bolivia. Kom en ontdek Tahua met ons!

Dag 8: San Pedro de Quemez - Ojo de Perdiz

In het zuiden van de Boliviaanse hoogvlakte, op de weg naar Laguna Colorada, wordt het landschap nog spectaculairder met de vele kleuren van de woestijn en meren die omgeven zijn door zoutvlaktes en vulkanen. De vegetatie is schaars en het hele gebied is tot nationaal park uitgeroepen.
Ontbijt, lunch en diner zijn inbegrepen.

San Pedro de Quemez

Verken de verborgen schatten van San Pedro de Quemez in Bolivia! Gelegen te midden van de majestueuze landschappen van de Andes, biedt deze afgelegen locatie een ongeëvenaarde combinatie van natuurlijke pracht en historische charme. Onze webpagina is jouw gids voor het ontdekken van deze betoverende bestemming.
Laat je verrassen door de adembenemende uitzichten op de omringende vulkanen en uitgestrekte zoutvlaktes terwijl je de rust en sereniteit van de omgeving absorbeert. Verken de eeuwenoude ruïnes van San Pedro de Quemez en kom meer te weten over de rijke geschiedenis van deze fascinerende plek.
Proef de heerlijke lokale gerechten en maak kennis met de gastvrije lokale bevolking. Of je nu op zoek bent naar avontuurlijke trektochten, historische ontdekkingen of gewoon wat ontspanning in de natuur, San Pedro de Quemez heeft voor elk wat wils. Laat onze webpagina je inspireren en helpen bij het plannen van je perfecte reis naar deze verborgen schat in Bolivia. Kom en ontdek San Pedro de Quemez met ons!

Dag 9: Ojo de Perdiz - Hito Cajon - San Pedro de Atacama

Een vroeg vertrek richting Laguna Colorado. Onderweg bestaat de mogelijkheid dat om de lokale quinoa en amaranth te kopen. Deze granen zijn zeer voedzaam en worden door astronauten genuttigd tijdens de ruimtevluchten. De regio Sol de Manana ziet eruit als het eind van de wereld met de vulkanische gassen en kokende modder. Tijdens de route ziet u ook een versteende boom en de tocht wordt vervolgd door de woestijn naar de Laguna Verde en San Pedro. Ontbijt, lunch en diner zijn inbegrepen.

Ojo de Perdiz

Ontdek de magische schoonheid van Ojo de Perdiz in Bolivia! Gelegen in het hart van de adembenemende Andes, biedt deze betoverende bestemming een ongerept landschap van uitgestrekte zoutvlaktes, turquoise lagunes en indrukwekkende bergen. Onze webpagina is jouw gids voor het verkennen van deze natuurlijke wonderen.
Laat je betoveren door de serene rust van de omgeving terwijl je geniet van het adembenemende uitzicht op de omringende natuur. Verken de unieke flora en fauna die gedijen in dit extreme milieu en maak onvergetelijke herinneringen aan het fotograferen van de verbazingwekkende landschappen.
Proef de heerlijke lokale gerechten en maak kennis met de gastvrije lokale bevolking. Of je nu op zoek bent naar avontuurlijke trektochten, fotografische kansen of gewoon wat ontspanning in de natuur, Ojo de Perdiz heeft voor elk wat wils. Laat onze webpagina je inspireren en helpen bij het plannen van je perfecte reis naar deze adembenemende bestemming in Bolivia. Kom en ontdek Ojo de Perdiz met ons!

Hito Cajon

Ontdek de betoverende schoonheid van Hito Cajones in Bolivia! Gelegen op de grens tussen Bolivia en Chili, biedt deze afgelegen locatie een spectaculair uitzicht op het uitgestrekte landschap van de Altiplano. Onze webpagina is jouw gids voor het verkennen van deze adembenemende bestemming.
Geniet van het panoramische uitzicht op de uitgestrekte vlaktes, omringd door imposante bergen en kristalheldere luchten. Verken de fascinerende geologische formaties en kom meer te weten over de unieke flora en fauna die deze regio thuis noemt.
Proef de heerlijke lokale gerechten en maak kennis met de warme gastvrijheid van de lokale bevolking. Of je nu op zoek bent naar avontuurlijke trektochten, fotografische kansen of gewoon wat ontspanning in de natuur, Hito Cajones heeft voor elk wat wils. Laat onze webpagina je inspireren en helpen bij het plannen van je perfecte reis naar deze afgelegen en ongerepte bestemming in Bolivia. Kom en ontdek Hito Cajones met ons!

Dag 10: San Pedro de Atacama - Quitor - Moon Vallei

Dagtour vanuit San Pedro. Allereerst wordt een bezoek gebracht aan het Padre Lepaige Museum in San Pedro. Dit museum staat bekend om de antropologische voorwerpen uit de Atacamenian cultuur. Vervolgens gaat de reis verder naar de Pukara de Quitor fort dat stamt uit de 12e eeuw. Na de lunch gaat de reis naar de Maanvallei, zo'n 40 km door het zoutgebergte. Na een stevige klim naar de top van een zandduin kunt u genieten de zonsondergang waarbij de kleuren van de zon reflecteren op de met minerale grond van de woestijn. Ontbijt en lunch zijn inbegrepen.

San Pedro de Atacama

Ontdek de magie van San Pedro de Atacama, Bolivia! Gelegen in het hart van de Atacamawoestijn, betovert deze schilderachtige stad bezoekers met zijn adembenemende landschappen, eeuwenoude cultuur en mysterieuze charme. Onze webpagina is jouw gids voor het verkennen van alles wat San Pedro de Atacama te bieden heeft.
Verlies jezelf in de buitenaardse schoonheid van de Valle de la Luna, waar zandduinen en rotsformaties een surrealistisch landschap vormen. Verken de kleurrijke lagunes, geisers en zoutvlaktes die deel uitmaken van dit unieke ecosysteem.
Proef de heerlijke lokale gerechten en maak kennis met de warme gastvrijheid van de lokale bevolking. Of je nu op zoek bent naar avontuurlijke outdoor activiteiten, culturele ontdekkingen of gewoon wat ontspanning, San Pedro de Atacama heeft voor elk wat wils. Laat onze webpagina je inspireren en helpen bij het plannen van je perfecte reis naar deze betoverende stad in Bolivia. Kom en ontdek San Pedro de Atacama met ons!

Quitor

Ontdek de verborgen schatten van Quitor, Bolivia! Gelegen in het hart van de adembenemende Andes, betovert Quitor bezoekers met zijn rijke geschiedenis, spectaculaire landschappen en warme gastvrijheid. Onze webpagina is jouw ultieme gids voor het verkennen van alles wat Quitor te bieden heeft.
Laat je verrassen door de eeuwenoude ruïnes van Quitor, die getuigen van een rijke pre-Columbiaanse cultuur. Verken de prachtige natuurlijke omgeving van Quitor, waar majestueuze bergen en diepe valleien samenkomen.
Proef de heerlijke lokale gerechten en maak kennis met de unieke smaken van Bolivia. Of je nu op zoek bent naar avontuurlijke trektochten, culturele ontdekkingen of gewoon wat ontspanning in de natuur, Quitor heeft voor elk wat wils. Laat onze webpagina je inspireren en helpen bij het plannen van je perfecte reis naar deze betoverende plek in Bolivia. Kom en ontdek Quitor met ons!

Dag 11: San Pedro de Atacama - Tatio - Puritama

Vroeg vertrek (04.00 uur) uit het hotel naar Los Geiseres del Tatio. Hier zal het ontbijt genuttigd worden, waarna er een wandeling door dit geo-thermale veld volgt. Het fenomeen van de geisers is het mooist om te zien als de zon opkomt over het Andesgebergte. De terugreis naar San Pedro biedt spectaculaire vergezichten op de Torcopuri y Sairecabur vulkanen. Bij de Puritama bronnen bestaat de mogelijkheid een thermaal bad te nemen. Middag ter vrije besteding, waarbij u eventueel een bezoek aan de markt van San Pedro kunt brengen. Ontbijt is inbegrepen.

Tatio

Ontdek de adembenemende pracht van de Tatio Geisers in Bolivia! Gelegen in de uitgestrekte hooglanden van de Atacamawoestijn, bieden deze geisers een spectaculair schouwspel van stomende geothermische activiteit tegen de achtergrond van majestueuze berglandschappen. Onze webpagina is jouw gids voor het verkennen van deze natuurlijke wonderen.
Sta vroeg op om de betoverende zonsopgang over de geisers te zien, wanneer de stoom opstijgt en de lucht in een sprookjesachtig licht baadt. Verken de geothermische velden en ontdek de unieke flora en fauna die gedijen in dit extreme milieu.
Proef de heerlijke lokale gerechten en maak kennis met de warme gastvrijheid van de lokale bevolking. Of je nu op zoek bent naar avontuurlijke trektochten, fotografische kansen of gewoon wat ontspanning in de natuur, de Tatio Geisers hebben voor elk wat wils. Laat onze webpagina je inspireren en helpen bij het plannen van je perfecte reis naar deze adembenemende bestemming in Bolivia. Kom en ontdek de Tatio Geisers met ons!

Dag 12: San Pedro de Atacama - Jama - Purmamarca

U krijgt een transfer naar het busstation om hier de bus naar de grens van Argentinie. Na de grenscontrole wordt de reis vervolgd naar Purmamarca met onderweg stops bij Salinas Grandes en andere bezienswaardigheden. Ontbijt is inbegrepen.

Jama

Ontdek de verborgen schatten van Jama, Bolivia! Gelegen aan de rand van de indrukwekkende Andes, betovert Jama bezoekers met zijn adembenemende landschappen, rijke cultuur en warme gastvrijheid. Onze webpagina is jouw ultieme gids voor het verkennen van alles wat Jama te bieden heeft.
Laat je betoveren door de majestueuze bergen en uitgestrekte valleien rondom Jama terwijl je de rust en sereniteit van deze afgelegen locatie ervaart. Verken de charmante straatjes van het stadje en ontdek de unieke cultuur van de lokale bevolking.
Proef de heerlijke lokale gerechten en maak kennis met de unieke smaken van Bolivia. Of je nu op zoek bent naar avontuurlijke trektochten, culturele ontdekkingen of gewoon wat ontspanning in de natuur, Jama heeft voor elk wat wils. Laat onze webpagina je inspireren en helpen bij het plannen van je perfecte reis naar deze betoverende plek in Bolivia. Kom en ontdek Jama met ons!

Dag 13: Purmamarca - Tilcara

De dag begint met een bezoek aan Purmamarca, een pittoresk stadje waar het lijkt of de tijd heeft stilgestaan. De Cerro de los Siete Colores (de berg met zeven kleuren) en de tot nationaal historisch monument verklaarde kerk St. Rosa de Lima staan op het programma. Op het plein treft u diverse verkopers die hun handsnijwerk, handgeweven kleden en een scala aan medicinale en aromatische kruiden te koop aanbieden. Na terugkomst in het hotel vertrekt u naar de welbekende Humahuaca kloof. Vervolgens gaat de tocht naar Tilcara waar u het Pucur a de Ticara, een oud Columbiaans fort bezoekt en het provinciaals historisch museum. De klim naar boven wordt vervolgd via de plaatsen Huacalera en Uquia om uiteindelijk in Humahuaca op 2939 m hoogte te eindigen. Humahuaca is door de lokale bewoners in 1594 gesticht en is uniek door de pure koloniale stijl, de nauwe straatjes en de vriendelijkheid van de bewoners. U volgt dezelfde route terug, waarbij nu een stop gemaakt wordt in Maimara. Ontbijt is inbegrepen.

Purmamarca

Ontdek de betoverende charme van Purmamarca, Bolivia! Gelegen aan de voet van de majestueuze Andes, betovert Purmamarca bezoekers met zijn adembenemende landschappen, levendige cultuur en rijke geschiedenis. Onze webpagina is jouw ultieme gids voor het verkennen van alles wat Purmamarca te bieden heeft.
Laat je verrassen door de kleurrijke heuvels van de beroemde Cerro de los Siete Colores (Heuvel van de Zeven Kleuren) en verken de schilderachtige straten van het stadje, waar je ambachtelijke markten en lokale kunstenaars vindt.
Proef de heerlijke lokale gerechten en maak kennis met de warme gastvrijheid van de lokale bevolking. Of je nu op zoek bent naar avontuurlijke trektochten, culturele ontdekkingen of gewoon wat ontspanning in de natuur, Purmamarca heeft voor elk wat wils. Laat onze webpagina je inspireren en helpen bij het plannen van je perfecte reis naar deze betoverende plek in Bolivia. Kom en ontdek Purmamarca met ons!

Tilcara

Ontdek de magie van Tilcara, Bolivia! Gelegen in de schaduw van de majestueuze Andes, betovert Tilcara bezoekers met zijn rijke cultuur, adembenemende landschappen en eeuwenoude geschiedenis. Onze webpagina is jouw ultieme gids voor het verkennen van alles wat Tilcara te bieden heeft.
Verlies jezelf in de kronkelende straatjes van het stadje, waar je lokale ambachten, traditionele muziek en authentieke gerechten kunt ontdekken. Verken de oude ruïnes van de Pucará de Tilcara en kom meer te weten over de inheemse cultuur van de Quechua-bevolking.
Proef de heerlijke lokale gerechten en maak kennis met de warme gastvrijheid van de lokale bevolking. Of je nu op zoek bent naar avontuurlijke trektochten, culturele ontdekkingen of gewoon wat ontspanning in de natuur, Tilcara heeft voor elk wat wils. Laat onze webpagina je inspireren en helpen bij het plannen van je perfecte reis naar deze betoverende plek in Bolivia. Kom en ontdek Tilcara met ons!

Dag 14: Cafayate

Vroeg vertrek voor een bezoek aan Cafayete, een mooi koloniaal dorpje gelegen in een prachtig landschap in het hart van de Calchaqui. De route voert langs een aantal kleine steden en dorpjes zoals Cerrillos, El Carril, Ampascachi, Talapampa, Alemania en de Las Conchas kloof of Cafayate Rivier kloof, waar de rode zandsteen als gevolg van eeuwenlange erosie door wind en water prachtig gevormd is. De regio is verder bekend om de wijnproductie en u krijgt de mogelijkheid een van de wijnhuizen te bezoeken om de befaamde torrontes te proeven. Ontbijt is inbegrepen.

Cafayate

Verken de betoverende wijngaarden en adembenemende landschappen van Cafayate, Bolivia! Genesteld in de uitlopers van de Andes, verwelkomt Cafayate bezoekers met zijn weelderige wijngaarden, koloniale charme en warme gastvrijheid. Onze webpagina is jouw ultieme gids voor het ontdekken van alles wat Cafayate te bieden heeft.
Laat je verrassen door de uitgestrekte wijngaarden en proef de bekroonde wijnen van de regio, waaronder de beroemde Torrontés. Verken de schilderachtige straatjes van het stadje en bewonder de prachtige koloniale architectuur.
Proef de heerlijke lokale gerechten en maak kennis met de rijke gastronomie van Cafayate. Of je nu op zoek bent naar wijnproeverijen, avontuurlijke trektochten of gewoon wat ontspanning in de natuur, Cafayate heeft voor elk wat wils. Laat onze webpagina je inspireren en helpen bij het plannen van je perfecte reis naar deze charmante bestemming in Bolivia. Kom en ontdek Cafayate met ons!

Dag 15: Salta - Buenos Aires

Na het ontbijt krijgt u een transfer naar de luchthaven voor de vlucht naar Buenos Aires. Rest van de dag ter vrije besteding. Ontbijt is inbegrepen.

Salta

Ontdek de betoverende charme van Salta, Bolivia! Gelegen in het hart van de Andes, verwelkomt Salta bezoekers met zijn rijke geschiedenis, prachtige koloniale architectuur en adembenemende landschappen. Onze webpagina is jouw ultieme gids voor het verkennen van alles wat Salta te bieden heeft.
Laat je betoveren door de kleurrijke straten en historische pleinen van de stad, waar je kunt genieten van lokale ambachten, traditionele muziek en authentieke gerechten. Verken de omliggende bergen en valleien en ontdek de verborgen schatten van deze magische regio.
Proef de heerlijke lokale gerechten en maak kennis met de warme gastvrijheid van de lokale bevolking. Of je nu op zoek bent naar avontuurlijke trektochten, culturele ontdekkingen of gewoon wat ontspanning in de natuur, Salta heeft voor elk wat wils. Laat onze webpagina je inspireren en helpen bij het plannen van je perfecte reis naar deze betoverende stad in Bolivia. Kom en ontdek Salta met ons!

Dag 16: Buenos Aires

Deze dag krijgt u een rondleiding door Buenos Aires, een kosmopolitische stad gevormd door de invloed van de vele immigranten welke zich in de loop der tijden hier gevestigd hebben. De toer begint op het beroemde Plaza de Mayo die omringd wordt door het parlementsgebouw en de kathedraal. Hier begint de Avenida de Mayo met de in verschillende stijlen opgetrokken bebouwing, een afspiegeling van de diversiteit van bewoners. Via de Julio Avenue, met in het midden de de Plaza de la Republica, gaat u verder naar het kleurrijke havengebied van La Boca met de beroemde straat Camanito. Vervolgens bezoekt u nog San Telmo, een van de oudste wijken van Buenos Aires. San Telmo heeft een rijk nachtleven met diverse tango clubs en restaurants. De tour wordt afgesloten met een bezoek aan de wijken Puerto Madero en Recoletta. In de avond diner met Tango show. Ontbijt en diner zijn inbegrepen.

Buenos Aires

Ontdek de bruisende energie van Buenos Aires, Bolivia! Gelegen in het hart van Zuid-Amerika, verwelkomt Buenos Aires bezoekers met zijn levendige cultuur, rijke geschiedenis en betoverende architectuur. Onze webpagina is jouw ultieme gids voor het verkennen van alles wat Buenos Aires te bieden heeft.
Laat je betoveren door de kleurrijke straten en historische pleinen van de stad, waar je kunt genieten van tango-optredens, kunstgalerijen en gastronomische hoogstandjes. Verken de bruisende wijken en ontdek de unieke charme van elke buurt.
Proef de heerlijke lokale gerechten en maak kennis met de warme gastvrijheid van de lokale bevolking. Of je nu op zoek bent naar culturele ontdekkingen, culinaire avonturen of gewoon wat ontspanning in de stad, Buenos Aires heeft voor elk wat wils. Laat onze webpagina je inspireren en helpen bij het plannen van je perfecte reis naar deze betoverende stad in Bolivia. Kom en ontdek Buenos Aires met ons!

Dag 17: Buenos Aires - Amsterdam

Aan het eind van de ochtend transfer naar de luchthaven voor de vlucht naar Amsterdam.

Dag 18: Amsterdam

In de loop van de dag komt u aan in Amsterdam.


Dag tot dag


Dag 1: Amsterdam - Santiago de Chili
Dag 2: Santiago de Chili
Dag 3: Santiago - Arica - Putre
Dag 4: Chungara
Dag 5: Putre - Surire - Isluga - Colchane
Dag 6: Colchane - Pisiga - Tahua (Bolivia)
Dag 7: Tahua - San Pedro de Quemez
Dag 8: San Pedro de Quemez - Ojo de Perdiz
Dag 9: Ojo de Perdiz - Hito Cajon - San Pedro de Atacama
Dag 10: San Pedro de Atacama - Quitor - Moon Vallei
Dag 11: San Pedro de Atacama - Tatio - Puritama
Dag 12: San Pedro de Atacama - Jama - Purmamarca
Dag 13: Purmamarca - Tilcara
Dag 14: Cafayate
Dag 15: Salta - Buenos Aires
Dag 16: Buenos Aires
Dag 17: Buenos Aires - Amsterdam
Dag 18: Amsterdam



Locatie


Vluchten
De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Inclusief
  • Retourvluchten volgens programma
  • Luchthavenbelasting
  • Ruimbagage
  • Aantal overnachtingen naar keuze
  • Verzorging naar aanleiding van programma


Exclusief
  • Calamiteitenfonds, eenmalig 2,50,-
  • Evt. reis- en/of annuleringsverzekering
  • Persoonlijke uitgaven en entreegelden
  • Lokale belastingen (bijv. toeristenbelasting)
  • Reserveringskosten, eenmalig 28,-


Overige Informatie
U neemt geheel vrijblijvend een optie op de reis naar uw keuze.
Na ontvangst van uw aanvraag, sturen wij u een overzicht toe, waarin u alle details van de reis, waaronder de vluchtgegevens kunt teruglezen.
Na uw akkoord zullen wij de reis pas definitief voor u vastleggen.
Als u nu een optie neemt betaalt u geen reserveringskosten.

We proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.

Noord Chili Bolivia en Argentinie 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail